Paardenmelk, het klinkt misschien vreemd, maar tegelijkertijd zo eenvoudig. De russische steppen- volkeren gebruiken het al sinds de oudheid als middel tegen velerlei ziekten en ter versterking van het hele lichaam. Herodot (500 v. Chr.) schreef over paarden-melk: "Nutrit, robetat, alretat" hetgeen betekent: zij voedt, versterkt en geeft nieuwe energie. De laatste decennia is de paardenmelk ook in Duitsland en Oostenrijk een veel gebruikt natuurproduct.

Na een afstudeerscriptie aan de Agrarische Hogeschool over de heilzame werking van paardenmelk introduceerde Carla van de Laar het natuurproduct in Nederland.
Dit was in 1989 en sindsdien hebben de ervaringen van mensen die de paardenmelk gebruiken ons veel inzichten over de werking ervan gegeven. Met deze kennis kunnen wij u de juiste voorlichting geven. Bovendien kunt u bij ons kiezen uit 3 verschillende smaken nl.:

  • paardenmelk
  • Naturel biogarde
  • Framboos drinkyogurt
Verder is paardenmelk in poeder vorm en in de vorm van capsules te verkrijgen om bv mee op vakantie te nemen. Heeft u na het lezen van de pagina's nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

ing C.M. van de laar-Schuitemaker.

Klik hier voor Zalencentrum Het Witte Huis
Klik hier voor Toppony.nl