Paardenmelk bevat veel bouwstoffen en makkelijk opneembare vitaminen en geven de huid meer weerstand en bevorderen de doorbloeding. Hierdoor zijn de verzorgingsproducten, die een hoog percentage gevriesdroogde paardenmelk bevatten, uitstekend geschikt voor de verzorging van huid en haar, met name de droge en gevoelige huid.

Verkrijgbaar zijn:
 • dag-en nachtcrème
 • speciaalcrème
 • bodybalsem
 • shampoo
 • haarbalsem
 • diverse zepen

 • DAG-en NACHT CRÈME:

  Een zeer goede crème die de huid dag en nacht voedt, verzorgt en beschermt. Reguleert de vochtbalans en bevorderd de doorbloeding. Geschikt voor alle huidtype. Ongeparfumeerd. Bevat 50% zuivere paardenmelk. Na opening koelbewaren. (50 ml)

  SPECIAAL CRÈME:


  Onze speciaalcrème is vernieuwd. Het bestaat nu uit 100% natuurlijke ingrediënten en dat is heel bijzonder voor een product met 65% paardenmelk. Bovendien is de crème verrijkt met essentiële oliën van Lavendel en Thuja. Deze oliën zijn ontstekingswerend, antiseptisch en huidherstellend. Bovendien bevat de crème vit. A en Vit. E olie, welke ondersteunend werken bij het herstel van de huid. De crème is stevig maar trekt snel in en houd de huid lange tijd zacht en soepel. Het heeft een aangename geur en prikt niet. Ideaal voor de droge huid, ruwe handen en voeten, rode huid en onrustige huid. Gebruik naar behoefte. (50 ml.)

  HAARBALSEM:


  Een rijke crèmevoeding die niet uitgespoeld hoeft te worden. Verzorgt het haar en de hoofdhuid met paardenmelk. Bevat 75% zuivere paardenmelk. (100 ml.)

  BODYBALSEM:

  Deze body-balm voedt de droge huid en voorkomt irritatie. Ideaal na het baden en als after-sun. Bevat 70% zuivere paardenmelk (150 ml.)

  SHAMPOO:

  Bevat 70% zuivere paardenmelk (250 ml.)

  ZEEP:

  De zeep bevat naast paardenmelk diverse natuurlijke bestanddelen. De volgende stukken zeep zijn verkrijgbaar: zemelen, gemalen perzikpit, zeewier en spons.